Dagelijkse service 24/24

Koerierdienst voor goederen en briefwisseling

Taxi ERA - Colli--%26-KoerierdienstZoekt u de geschikte partner voor het vervoer van pakketten (tot 25 kg) en briefwisseling? Of voor het vervoer van grotere spullen en hoeveelheden (tot 800 kg)? Taxi Era staat met zijn koerierdienst in Westmalle dag en nacht paraat om meteen in actie te schieten.

Collivervoer

Voor collivervoer tot maximum twee europaletten van 125cm hoogte en ten hoogste 800 kg kunnen wij u de geschikte oplossing voorschotelen. Uiteraard horen hier aantrekkelijke tarieven bij die u bij geen enkele andere koerierdienst in de regio Westmalle-Antwerpen zult vinden.

Uw pakket, briefwisseling of diverse goederen nemen wij in handen alsof het die van ons zouden zijn. Wij zorgen met name steeds voor een veilige maar toch snelle transportmethode naar de locatie van uw keuze. Zo hoeft u zich daar alvast geen zorgen over te maken.

Neem contact op

Kies voor een betrouwbare koerierdienst in Westmalle en omgeving en contacteer ons taxibedrijf Era meteen voor meer informatie of om meteen een reservatie vast te leggen!