Binnenlands en internationaal luchthavenvervoer

Taxi Era - Westmalle - Luchthavenvervoer Door de stijgende veiligheidsmaatregelen op nationale en internationale luchthavens is tijdig aanwezig zijn meer en meer een vereiste. En dit is niet altijd evident want door de files of parkingproblemen op en rond de luchthavens kan tijdig uw vliegtuig halen wel eens een probleem worden. Ga dan ook niet stressen alvorens uw vakantie begonnen is en kies voor het luchthavenvervoer te Westmalle van Taxi Era.

Een vakantiegevoel van zodra u uw voordeur sluit

Het luchthavenvervoer van Taxi Era te Westmalle zorgt ervoor dat u zich meteen in vakantiestemming voelt van zodra u in onze taxi stapt. Wij staan stipt aan uw deur en nemen uw bagage over terwijl u in één van onze minibusjes of taxi’s stapt. Bij aankomst aan de luchthaven brengen wi u meteen naar de juiste plaats zodat u geen nutteloze meters dient te lopen in het luchthavengebouw.

België of buitenland

Voor elk luchthaventraject hebben wij een speciaal tarief op maat. Wij brengen u niet enkel naar Brussel, Antwerpen of Oostende maar eveneens naar internationale luchthavens zoals Schiphol, Düsseldorf, Parijs,…

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of reservatie!

Back to Top