Dagelijkse service 24/24

Binnenlands en internationaal luchthavenvervoer

 Taxi ERA - LuchthavenvervoerU wilt natuurlijk altijd tijdig op de luchthaven zijn om op vakantie te vertrekken. Daarom biedt Taxi Era u luchthavenvervoer in Westmalle en omgeving aan. U hoeft zo dan ook niet langer te stressen alvorens uw vakantie begonnen is. Wij weten precies hoeveel tijd er nodig is.

Meteen in vakantiestemming

Zo bent u meteen in vakantiestemming van zodra u in onze taxi stapt. Wij staan stipt aan uw deur en nemen uw bagage over terwijl u in één van onze minibusjes of taxi’s stapt. Bij aankomst aan de luchthaven brengen wij u meteen naar de juiste plaats. U hoeft zo geen extra meters te doen.

Voor elk luchthaventraject hebben wij een speciaal tarief op maat. Wij brengen u niet enkel naar Brussel, Antwerpen of Oostende maar eveneens naar internationale luchthavens zoals Schiphol, Düsseldorf, Parijs… Dag en nacht staan wij klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons taxibedrijf op voor informatie of reservatie over ons luchthavenvervoer! Taxi Era in Westmalle neemt daarna onmiddellijk contact met u op.