Dagelijkse service 24/24

Zorgeloos personenvervoer

Taxi ERA - Personenvervoer24 uur op 24 en 7 dagen op 7 kunt u rekenen op het personenvervoer in Westmalle en omgeving van Taxi Era. U belt ons op en wij staan zo snel mogelijk bij u en brengen u vervolgens naar uw gewenste adres met een van onze voertuigen.

Minibusje voor groepen

Het maakt ons niks uit of u nu alleen de taxi wilt nemen of met een groep familie of vrienden. Wij beschikken immers ook over verschillende minibussen, zodat wij u altijd op een comfortabele manier naar uw bestemming kunnen brengen.

Het zou ook kunnen dat u op skivakantie en naar een centrale opstapplaats moet, die niet meteen bij de deur ligt. U wilt uw wagen daar niet weken laten staan. Ook dan kunt u ons contacteren. Wij zorgen ervoor dat u tijdig en zonder zorgen op vakantie kunt vertrekken.

Contacteer ons

Ook het vervoer van uw zakenpartners of klanten nemen wij voor onze rekening. Hebt u vragen over ons personenvervoer in Westmalle en omgeving of wenst u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met ons taxibedrijf. Wenst u te reserveren bij Taxi Era in Westmalle? Vul dan online onze reservatiepagina in!